Contact

Ons Team

Peter
de Haan

Peter is al 30 jaar advocaat en woont al zijn halve leven in Almere. Hij houdt zich nu vooral bezig met familierecht, arbeidsrecht en huurrecht. 

In zijn vrije tijd is hij actief in het maatschappelijk leven o.a. als lid van Rotaryclub New Town Almere.
U vindt hem ook regelmatig in de sportschool en op de racefiets.

Peter De Haan is in het Rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven voor de rechtsgebieden personen- en familierecht, arbeidsrecht en huurrecht. Dit betekent dat hij tenminste voor deze rechtsgebieden voldoet aan de deskundigheidseisen.

Peter
Bosma

Na een kort avontuur in de reiswereld werd Peter in 1992 beëdigd als advocaat. Hij specialiseert zich in het familierecht en erfrecht. 

Naast de advocatuur is hij actief als toezichthouder in het onderwijs
en de maatschappelijke dienstverlening. Hij probeert wat te sporten, houdt van films en een goed boek.

Peter Bosma in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven voor de rechtsgebieden algemene praktijk en personen- en familierecht. Dit betekent dat hij tenminste voor deze rechtsgebieden voldoet aan de deskundigheidseisen.

Jasper
de Jong

Jasper werkte bij verschillende advocatenkantoren en een rechtsbijstandsverzekeraar, maar is inmiddels al weer 10 jaar verbonden aan ons kantoor. 

Hij zit graag op de racefiets of trekt de hardloopschoenen aan. Hij is naast advocaat actief als commissaris/toezichthouder bij een zorginstelling en lid van het bestuur van een Broodfonds.
Jasper de Jong is in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven voor de rechtsgebieden personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dit betekent dat hij tenminste voor deze rechtsgebieden voldoet aan de deskundigheidseisen.

Irene
Visser

Irene Visser is sinds 2020 werkzaam bij Optimum Advocaten, naast haar rechtenstudie. 

Om te ontspannen van al deze juridische bezigheden sport zij en gaat zij graag op reis.

Renate

van den Hengel

Renate van den Hengel is sinds 2021 werkzaam bij Optimum Advocaten. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de advocatuur is zij van alle markten thuis. Zij is het eerste aanspreekpunt van onze organisatie en daarmee de spil van het kantoor. 

In haar vrije tijd houdt zij van dansen, puzzelen, lezen en tijd doorbrengen met haar gezin.

Optimum Advocaten helpt u graag.

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Optimum Advocaten beschikt niet over een rekening derdengelden.
Optimum Advocaten © COPYRIGHT - 2023 | ALL RIGHTS RESERVED | POWERED BY RAION DESIGN
text-align-justify
Stuur ons een WhatsApp-bericht
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram